Atmosferă de sărbătoare, brazi de Crăciun, decoruri specifice și multe colinde. Cu alte cuvinte, a venit Crăciunul. Nu este încă 25 decembrie, dar Moșul a făcut o excepție anul acesta și a mutat magica sărbătoare, în septembrie. Totul, spre deliciul copiilor, care s-au strâns ciorchine să vadă ce cadouri le-a adus.

Citește și: VIDEO- Nuntă într-un cadru spectaculos. Doi tineri din Brazilia au ales să-și unească destinele în fața celebrei statui din Rio de Janeiro

„Sunt foarte entuziasmată când se apropie Crăciunul și știu că Moș Crăciun poate să mănânce prăjituri.”

Simpaticul bătrânel cu barbă albă și haina roșie a fost prezent în centrul Londrei

În mijlocul toamnei, Moșul le-a făcut o surpriză uriașă celor mici și le-a arătat care sunt cele mai dorite jucării Crăciunul acesta. În jurul bradului, pierduți printre păpuși, mașinuțe și tot felul de jucării una mai specială decât cealaltă, cei mici s-au simțit minunat și au avut ocazia să se gândească la ce jucării își doresc de la Moșul, în decembrie. Iar printre cele mai iubite produse sunt jucăriile interactive. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jo Tomb: „Noi iubim jucăriile.

Sunt de colecție, sunt interactive și există, de asemenea, mai multe moduri în care te poți juca cu ele.”

Apariția Moșului în plină toamnă nu este, însă, întâmplătoare. Producătorii din industrie s-au gândit să ia pulsul pieței și să testeze care sunt preferințele copiilor, anul acesta. În plus, este avantajos și pentru părinți, care au ocazia să cumpere de pe acum jucării la prețuri mai avantajoase decât în luna decembrie.

Tim Murssy, editor magazin: „Cred că sentimentul cheie este că părinții nu își vor neglija copiii de Crăciun, din punct de vedere al cadourilor și vor renunța la alte lucruri pentru a le cumpăra daruri celor mici. Dar cred că oamenii se uită cu atenție la prețuri și la cât vor cheltui pe jucării.”

Au mai rămas 3 luni până la Crăciun, iar după întâlnirea cu Moșul, copiii au suficient timp să își facă lista de dorințe, iar părinții să strângă banii necesari ca să le facă o bucurie la sfârșit de an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si