Close sidebar
Close sidebar

Moscova, atacată de mai multe drone ucrainene, anunță ministerul Apărării. Aeroportul Vnukovo a fost închis temporar „S-au prăbuşit pe teritoriul unui complex de clădiri nerezidenţiale din oraşul Moscova”

Trei drone ucrainene au avut tentativa de a ataca obiective din Moscova. Înteaga acțiune nu a putut fi realizată, potrivit anunțului făcut duminică dimineață de Ministerul rus al Apărării, citat de Interfax și TASS.

Madalina Grigore,

Moscova, atacată de mai multe drone ucrainene, anunță ministerul Apărării. Aeroportul Vnukovo a fost închis temporar „ S-au prăbuşit pe teritoriul unui complex de clădiri nerezidenţiale din oraşul Moscova”

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu toate acestea, o clădire de birouri din Moscova a fost țintită și afectată de dronele ucrainene, potrivit primarului din Moscova. Aeroportul Vnukovo a fost închis temporar ca o măsură de precauție.

„O dronă ucraineană a fost distrusă în aer de sistemele de apărare aeriană deasupra districtului Odinţovo din regiunea Moscovei", a anunţat ministerul pe canalul de Telegram.  "Alte două drone au fost anihilate prin bruiaj electronic şi, după ce au pierdut controlul, s-au prăbuşit pe teritoriul unui complex de clădiri nerezidenţiale din oraşul Moscova", a anunțat Ministerul Apărării din Rusia, citat de  news.ro.

Citește și: De ce și-a retras Rusia armata din drumul către Kiev? Putin a spus tot! „Asta ni s-a cerut”

Aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis. Zborurile sunt interzise în spațiul aerian al Moscovei

Primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, a anunțat anterior că a avut loc un atac cu drone, care a distrus faţadele a două turnuri de birouri din capitala Moscova fiind uşor avariate.

Potrivit acestuia, nu au fost înregistrate victime sau răniţi. Explozia s-a produs în clădirea IQ-quarter, situată în centrul de afaceri al oraşului Moscova.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În clădirea cu 50 de etaje, geamurile de la etajele cinci şi şase au fost sparte. În turnul "Oko-2", geamurile de la etajele unu, doi, trei și patru au fost sparte.

În urma întregii situații, aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis. Zborurile au fost interzise în zona aeriană a Moscovei şi a regiunii Moscovei, dar ulterior traficul a fost reluat.

Citește și: EXCLUSIV- Drama disidentului Gheorghe Ursu. Cercetător IICCMER: ”A avut parte de bătăi crunte, violente în arest”- Torționarii au fost achitați

O persoană ar fi fost rănită

Potrivit TASS, în urma atacului cu drone, o persoană ar fi fost rănită. Traficul pe bulevardul Testovskaia, în zona centrului de afaceri al Moscovei a fost blocat, a anunţat Departamentul de Transport al capitalei.

Atacurile cu drone, despre care Rusia spune că sunt lansate de Ucraina, au devenit din ce în ce mai dese luna aceasta. Pe 4 iulie, patru drone au fost doborâte în regiunea Moscovei. Un nou atac a avut loc pe 24 iulie, când dronele au lovit două clădiri nerezidenţiale din capitală.  Pe 28 iulie, forțele Ministerului Apărării au doborât o dronă deasupra Moscovei. În urma tuturor acestor atacuri nu au fost înregistrați morţi sau pagube majore, dar au intensificat sentimentul de nesiguranță.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Preţul grâului atinge maximumul ultimelor cinci luni/ Valentin Popa: ”Dacă se va mai tranzita și comercializa pe teritoriul României, multe ferme o să fie închise”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI