Imaginile sunt surprinse pe o autostrada, in dreptul unei parcari.

Masina pe care o vedeti stationeaza intr-un refugiu si nu pe banda de urgenta. Toate regulile sunt respectate. Pentru femeia din autoturism si fiul ei de 3 ani, ghinionul n-a mai tinut cont de nimic!

Imediat se vede cum un alt autoturism derapeaza pe autostrada, patrunde in parcare si izbeste in plin masina oprita.

Se produce o explozie, iar ambele vehicule sunt cuprinse de flacari, la fel ca si cladirea din centrul refugiului. 4 oameni au murit pe loc. 2 pasageri din masina parcata si alte 2 persoane aflate in bolidul care a produs aceasta nenorocire.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Insa detaliul surprins imediat dupa impact este de-adreptul sfasietor!

Un barbat iese in fuga din cladire, imediat dupa explozie. Incearca sa se apropie de masini, insa valvataia este prea puternica.
Barbatul este nimeni altul decat sotul femeii din autotusim si tatal copilului.

Familia sa este la cativa metri de el, insa nu poate face nimic pentru a-i ajuta.  Fiul sau avea doar 3 ani! Este imposibil sa-ti imaginezi ce trece prin mintea si sufletul acestui om…

Imaginile de amator suprinse la aproape o ora de la accident arata ca flacarile inca nu au fost stinse… Este inca o dovada a grozaviei petrecute aici…

El este soferul masinii care a derapat si a patruns in parcare.

Are 24 de ani si este mostenitorul unui lant cu peste 80 de magazine de jucarii in toata Europa, inclusiv in tara noastra. In 2015, profitul companiei tatal sau era de peste 600 de milioane de lire sterline.

Milionarul conducea un model sport german. Masina era inchiriata pentru ca locuia In Statele Unite. Venise in Grecia in vacanta. Iata cat de usor ajunge un astfel de autoturism la aproape 300 de kilometri pe ora.

Dupa ce au analizat scena accidentului, politistii din Grecia sustin ca soferul conducea cu viteza foarte mare, mult peste limita admisa.  Chiar si asa, anchetatorii nu-l mai poate trage la raspundere pe vinovat!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si