La baza moțiunii va sta Carta neagră a guvernării PNL. PSD nu are majoritate în Parlament, chiar dacă președintele minte că are. În afară de USR, care nu se știe dacă e la guvernare sau în opoziție, toate partidele sunt în opoziție. A, mai este și PMP, care e la guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al PSD acuză guvernarea PNL că a pierdut controlul pandemiei și cere premierului Ludovic Orban și președintelui Klaus Iohannis să spună dacă se vor deschide școlile în septembrie.

Ciolacu: „Este responsabilitatea domnului Orban și implicit a domnului Klaus Iohannis”

„Am înțeles problema pe care o are Iohannis după pierderea controlului de către Guvernul său asupra pandemiei și a crizei economice din România.

Ceea ce nu am înțeles este obsesi președintelui Iohannis de a găsi vinovați în altă parte decât în datele și statisticile oficiale. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total în gestionarea pandemiei și a crizei economice.

Citeste si: Reacția PSD după atacul lui Iohannis: "Acest guvern incompetent și criminal a scăpat de sub control pandemia"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat, cu reiese din controlul Curții de Conturi, și de a împărții funcții. Avem de-a face cu un guvern cu credibilitate zero. Prim-ministrul Orban să spună dacă poate organiza alegeri și poate deschide școlile în luna septembrie.

Este responsabilitatea domnului Orban și implicit a domnului Klaus Iohannis, deoarece știm că toate deciziile în ceea ce privește guvernarea sunt luate la Cotroceni”, a mai declarat Ciolacu.

Iohannis: „Nu! Stimați pesediști, nu caut vinovați! Îi cunosc”

Reacția liderului PSD a venit după discursul președintelui Klaus Iohannis, de joi, în care a acuzat că social-democrații au „făcut harcea-parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie”.

„Se știe că în starea de urgență, când în vestul Europei, din păcate, am avut sute de mii de cazuri, zeci de mii de morți, în România am avut epidemie, am avut decese, dar un număr foarte limitat. Autoritățile își făcuseră treaba, lucrurile au mers rezonabil de bine, spitalele, medicii, autoritățile s-au mobilizat. În ansamblu putem să spunem că la început lucrurile au mers foarte bine. Până acum câteva săptămâni pandemia a fost gestionată bine de Guvern, de autorități. Dar această situație, sigur, nu a convenit PSD-ului.

Guvernul și-a făcut treaba, Președintele și-a făcut treaba, autoritățile și-au făcut treaba. Și atunci PSD a căutat soluții pentru PSD, nu pentru români. Din păcate, trebuie să recunoaștem, PSD controlează încă majorități în Parlamentul României, PSD împreună cu alții cu care pactizează, de exemplu cu UDMR- să nu uităm recenta fază când PSD a încercat să treacă pe șest o inițiativă a UDMR-ului, să dea autonomie așa-zisei secuimi și altele- și atunci PSD a acționat acolo unde are încă putere în Parlament. Au făcut harcea-parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cu un cinism pe care l-am criticat şi ieri într-o declarație, un cinism inimaginabil, au tras de timp după ce au distrus parte din legislație, au tras de timp ca să nu apară noua legislație. Sigur, după ce i-am criticat aseară, PSD a fost foarte nervos şi m-a acuzat că eu caut vinovați. Nu! Stimați pesediști, nu caut vinovați! Îi cunosc şi îi arăt cu degetul şi o să îi arăt şi astăzi cu degetul: pe voi!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si