În timpul discursului pe care îl susținea în cadrul moțiunii de cenzură, Diana Șoșoacă a venit la tribuna Parlamentului cu un sac în care a afirmat că erau îngropaţi cei decedaţi din cauza COVID-19.

La un moment dat, Diana Șoșoacă a pus sacul pe masa din fața premierului Cîțu. 

După finalizarea discursului, chestorul Senatului, Sergiu Vlad, a luat sacul care era pus pe masa din fața premierului Cîțu, fapt care ar fi înfuriat-o extrem de tare pe senatoare. 

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit după mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: <În ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic",  a spus chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR PLUS). 

Vă invităm să urmăriți următorul material video în care cei doi politicieni implicați în conflict își spun părerea despre evenimentele proaspăt întâmplate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

Premierul Florin Cîţu: „Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, cea mai mare ameninţare..”

Florin Cîţu a declarat, marți, în cadrul dezbaterii de la plenul reunit a moţiunii de cenzură depusă de PSD, că românii au înțeles deja că social-democraţii văd în el cea mai mare ameninţare şi inamic al lor, pentru că de fiecare dată s-a opus oricărei colaborări cu PSD.

Florin Cîtu a declarat că PSD şi AUR vor rău și involuție și că vorba din popor „cine se aseamănă, se adună”, li se potriveşte perfect celor două partide.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Românii trebuie să ştie că facem reformele pe care ni le-am asumat în programul de guvernare, pentru că sunt vitale pentru România, nu pentru că ne spune X sau Y. Asta vă deranjează de fapt domnilor de la PSD. Îi scoatem pe români din sărăcie şi nu îi veţi mai putea ţine captivi în logica ajutoarelor sociale. V-am spus moţiunea PSD-AUR va eşua. Noi vrem bine, PSD şi AUR vor rău.

Noi vrem evoluţie, PSD şi AUR vor involuţie, dar este o vorbă din popor care se potriveşte perfect – cine se aseamănă, se adună”, a declarat prim-ministrul Cîţu, de la tribuna Parlamentului.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis: „Această moţiune de cenzură nu va trece. Eu sunt optimist!”

Declaraţiile premierului Florin Cîtu în plenul reunit:

„Sunteţi pregătiţi, nu? Două moţiuni simple depuse de PSD împotriva mea ca ministru. Românii au înţeles- social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, cea mai mare ameninţare. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic la orice colaborare cu PSD. Ştiţi deja ce fel de politician sunt şi ştiţi că nu aş susţine nici măcar în glumă să dau jos propriul guvern pentru a face apoi guvernare cu PSD. Sunt liberal convins. După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dumneavoastră. Am tranşat alegerile din PNL, de cine vă e cel mai frică nu scăpaţi. Aţi dezvoltat o obsesie personală la adresa mea. Ştiu că nu pricepeţi, dv mai mult cu stratagemele decât cu munca. Guvernarea merge foarte bine, coaliţia e unită şi pregătită să guverneze cel puţin 8 ani de zile de acum încolo. Vă spun ca să aveţi timp să pregătiţi toate moţiunile până în 2028. Românii sigur nu mai cred nimic din ceea ce spuneţi, mai ales după ce au citit textul jalnic, penibil al moţiunii”, a mai delclarat premierul în plenul reunit.

Citeste si: Cei care se vaccinează anti-COVID vor beneficia de câte o zi liberă pentru fiecare doză


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si