Tragicul eveniment a avut loc când femeia care dorea să pună punct relației a revenit în apartamentul soțului pentru a-și recupera o parte din lucruri. Între cei doi a avut loc un conflict, iar bărbatul i-a aplicat soției sale o lovitură de cuțit în zona gâtului, lucru care i-a provocat decesul.

Citeste si: Un bărbat de 45 de ani din Giurgiu și-a ucis soția cu cuțitul și a fugit de acasă

Individul a plecat de la locul faptei

Polițiștii din Giurgiu au anunțat că un bărbat de 45 de ani și-a ucis soția cu cuțitul, apoi a fugit de la domiciliu. Acesta a fost prins de polițiști în interiorul localității Giurgiu.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Bărbatul, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la domiciliu, i-a aplicat soției sale, în vârstă de 35 ani, o lovitură de cuțit în zona gâtului, provocându-i decesul. După săvârșirea faptei, autorul a fugit de la fața locului, fiind depistat ulterior pe raza municipiului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

Citeste si: VIDEO| Dubla crimă din Austria, unde o româncă de 37 de ani şi băieţelul ei au fost călcaţi intenţionat cu maşina, a şocat o ţară întreagă

Motivul pentru care Olguța a fost omorâtă

O rudă a femeii a anunțat evenimentul la 112. Din nefericire, medicii care au ajuns la locul crimei nu au mai putut face nimic pentru Olguța și i-au constatat decesul.

Surse din familia celor doi spun că bărbatul ar fi recurs la acest gest din gelozie. Bărbatul nu voia să accepte că Olguța dorește să pună punct căsătoriei.

Cei doi erau împreună de mai bine de 10 ani și nu aveau împreună copii.

Citeste si: Dubla crimă de la Iași, o nouă răsturnare de situație. Ce au descoperit criminaliștii despre principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani

VIDEO- „S-a auzit o zdruncinătură... Totul s-a întâmplat foarte repede!” Vecinii și apropiații celor doi, în stare de șoc:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si