Close sidebar
Close sidebar

Motivarea deciziei prin care sotii Iohannis au pierdut casa din centrul Sibiului: Certificatul de mostenitor nu a fost emis legal

Curtea de Apel Pitesti a publicat motivarea deciziei prin care sotii Iohannis si-au pierdut calitatea de proprietari ai casei din centrul Sibiului. Iohannis depusese o contestatie in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov. Casa pierduta de Iohannis a fost cumparata de acesta de la un fals mostenitor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit motivarii instantei, certificatul de mostenitor in baza caruia a ajuns casa a lui Iohannis nu a fost emis legal.

Instanta a constatat nulitatea certificatului de mostenitor prin care se dobandeau drepturile succesorale asupra celor doua imobile apartinand defunctilor, pentru faptul ca certificatul de mostenitor s-a emis cu incalcarea competentei teritoriale absolute si nu s-a bazat pe o relatie de rudenie intre ultimii doi defuncti, fiind incalcate norme legale imperative care reglementeaza devolutiunea succesorala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au pierdut definitiv casa din centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel Pitesti le-a respins irevocabil contestatia in anulare la decizia Curtii de Apel Brasov.

in urma cu o luna, Curtea de Apel Pitesti a decis definitiv ca sotii Iohannis sa-si piarda calitatea de proprietari ai casei din centrul Sibiului. Ei nu mai erau proprietari ai acestei case din luna aprilie a anului trecut, dupa ce au fost radiati din cartea funciara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI