A fost jale noaptea trecuta intr-o comuna din judetul Vrancea. Orbit de furie ca sotia vrea sa il paraseasca, un bucurestean si-a atacat cu bestialitate fiul cu un cutit.

- Ce minte proasta, banditul cela! Am inteles ca era om linistit. I-a venit la cap sa faca crima si gata.

Fereasca Dumnezeu!

Ca sa il scape din mainile lui, sora agresorului si mama acestuia au fost nevoite sa il muste de maini. Barbatul s-a urcat de urgenta in masina si a demarat in tromba, in timp ce copilul zacea intr-o balta de sange.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Alina Cozma, purtator de cuvant SJU Focsani: Copilul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Focsani cu o plaga injunghiata penetranta abdominala. A fost operat de urgenta, iar in momentul de fata starea lui este stabila.

Dupa ce a comis gestul ingrozitor, barbatul ar fi decis sa-si puna capat zilelor. Ar fi apasat la maximum pedala de acceleratie si s-a izbit cu masina intr-un copac. Cand au ajuns la fata locului, politistii au observat ca acul de la vitezometrului  era oprit la 180 de kilometrii pe ora.

Vecinii spun ca era un tata model, care isi iubea extrem de mult baiatul.

-Astia-s oamenii. Isi pierd mintile, ca daca nu si-ar pierde mintile poate nu s-ar intampla atatea nenorociri.
-Era un tata foarte grijuliu si foarte atent. Eu am o stranepoata de 3 ani si se intalneau si se intalneau intotdeauna si in parc si la joaca.

Procurorii si politistii au deschis un dosar penal pentru a afla cu exactitate ce s-a intamplat noaptea trecuta si mai ales...de ce a recurs barbatul la un asemenea gest.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si