În cadrul emisiunii realizate de către Cornelia Ionescu pe Youtube și pe Facebook ”Totul despre Puterea Dragostei”, Cristian Comănici a dezvăluit că el și Mariana de la Puterea Dragostei au decis să pună punct relației. Tânărul își dorește ca el și fosta parteneră să rămână prieteni în continuare, iar motivul despărțirii pare că vine de la Mariana, nicidecum de la Cristian.

”Aș vrea să rămânem prieteni”

Comănici a precizat faptul că în prezent, între el și Mariana nu ar exista mai mult decât o prietenie. Tânăra este cea care ar fi dorit să pună punct poveștii lor de dragoste, motivul fiind că nu se simte confortabil alături de un bărbat mai tânăr decât ea.

Citeste si: Ce se întâmplă în relația Mona și Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”: „Acum șase luni mi-am...”

„Sunt fericit că am cunoscut-o. Aș vrea să rămânem prieteni. Pot spune că am încercat. Nu am fost un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Motivul despărțirii celor doi concurenți[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristian Comănici de la Puterea Dragostei a delcarat în cadrul emisiunii online ”Totul despre Puterea Dragostei” faptul că niciodată nu s-a înțeles de minune cu Mariana și că nu au fost pe linia de plutire, deoarece amândoi își doreau lucruri diferite.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Nu am plutit pe aceeași linie niciodată. Mariana cred că a pornit cu gândul că nu vrea să formeze un cuplu cu cineva mai mic decât ea.

Îi doresc tot binele. Ea dorește să își facă o familie. Am înțeles acest lucru.”

”Eram gata să îmi fac o familie”

Fanii Puterea Dragostei au rămas șocați în clipa în care Cristian Comănici a declarat că era pregătit să întemeieze o familie cu Mariana, însă acum nici măcar nu o mai iubește pe aceasta.

Emisiunea ”Totul despre Puterea Dragostei”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Puterea Dragostei”, lider de piață la nivelul întregii țări și pe targetul Comercial

”Eu eram gata să îmi fac o familie, dar nu cred că m-a crezut cu adevărat. Cu siguranță va veni și o fată pentru mine cu care să îmi fac o relație.

Cu părere de rău, Cristian a delcarat că nu a fost niciodată un bărbat potrivit pentru Mariana.

Eu nu am fost niciodată bărbatul potrivit pentru ea. Nu o mai iubesc. O apreciez enorm. Este un prieten apropiat, dar nu am fost și nu vom putea fi niciodată pe aceeași linie.”, a dezvăluit concurentul de la Puterea Dragostei, în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si