Noi detalii au ieșit la iveală în cazul nepalezului găsit mort, în ghena unui campus studențesc din București. Unul dintre prietenii săi a scos la suprafață amănunte cutremurătoare, după 2 săptămâni de la tragedie.

Citește și: Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

Asiaticul a fost găsit mort într-o ghenă

În urmă cu 2 săptămâni, autoritățile bucureștene aveau să afle despre existența unui cadavru într-un campus studențesc din Capitală.

Ajunși la fața locului, anchetatorii au descoperit în ghena campusului trupul neînsuflețit al unui tânăr de origine asiatică pe nume Bhim, care își pusese capăt zilelor prin spânzurare. La scurt timp de la tragedie, autoritățile au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere din campus.

Pe camere se vedea cum asiaticul a intrat singur în pubelă și nu a mai ieșit de acolo.

La 2 săptămâni distanță de la tragedie, un apropiat de-ai lui Bhim scoate la lumină detalii neștiute despre nepalezul în vârstă de 27 de ani.

Acum, la aproape două săptămâni de la nefericitul eveniment, unul dintre prietenii lui Bhim scoate la iveală detalii mai puțin știute despre viața nepalezului de 27 de ani. Acesta susține că tânărul nu a fost concediat, așa cum s-a scris în presă, ci și-a dat demisia.

Renunțase la locul de muncă pe care îl avea, și asta pentru că în apropierea firmei pentru care lucra se afla o sală de jocuri de noroc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ultimul mesaj trimis de fiul procurorului din Constanța

Colegul lui Bhim rupe tăcerea

Prietenul și colegul asiaticului trecut în neființă a menționat că Bhim nu a fost concediat, așa cum s-a scris în presă, ci și-a dat demisia. El lămurește că Bhim renunțase la locul de muncă pe care îl avea pentru că în apropierea firmei pentru care lucra se afla o sală de jocuri de noroc.

Fiecare salariu câștigat de Bhim se ducea la cazinou, fără excepție.

„Era colegul meu. Când m-am întors de la muncă, era spânzurat. A devenit dependent de jocuri. Când primea salariul, mergea direct acolo. Stătea toată noaptea. Am mers și eu odată cu el. Și-a dat demisia de la firma noastră cu trei luni în urmă. Se mutase la o altă firmă", a declarat Abishek, prietenul și colegul asiaticului, pentru  libertatea.ro.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care nepalezul găsit mort, într-o ghenă din București, și-a pus capăt zilelor. Ce i-a mărturisit colegului său, înainte de a se sinucide: "Trebuie să merg departe"

Totuși, Bhim a apelat la ajutorul familiei sale, rămase în Nepal.

„Familia lui nu știa că are dependența asta. Însă la un moment, el dat și-a pierdut telefonul și nu avea cum să vorbească cu ei.

Îi suna de la prieteni. Începuse să nu mai aibă nimic, așa că i-au trimis bani. Timpul a trecut și acum nu mai e cu noi. A pierdut mulți bani în doi ani și a împrumutat din Nepal. I-a pierdut și pe ăia. A intrat în depresie, poate. Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar nu era un băiat rău", a mai adăugat Abishek.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În ciuda dependenței sale, tânărul era conștient că jocurile de noroc  îi distrug viața și încerca să se țină departe de acest viciu cu care se confrunta zi de zi.

"«Trebuie să îmi schimb compania, pentru că îmi pierd toți banii la cazinou. Trebuie să merg departe de cazinou», obișnuia Bhim să spună", a încheiat prietenul nepalezului.

Citește și: VIDEO- Noi detalii cutremurătoare în cazul fiului procurorului care a fost găsit fără suflare, în Constanţa. Ce s-a întâmplat cu arma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si