Un caz mai puțin obișnuit s-a petrecut în Spania. O soție a ajuns și-a dus soțul în instanță, din cauza unui motiv halucinant.

Femeia și-a dat soțul în judecată după ce, timp de 26 de ani, a realizat treburi casnice. Se pare că judecătorii i-au dat dreptate soției, iar bărbatul este nevoit să îi plătească acesteia despăgubiri uriașe, care se ridică la zeci de mii de euro.

Și-a dus soțul în instanță din cauza treburilor casnice. Bărbatul a pierdut procesul

Un caz halucinant s-a petrecut în Spania. Judecătorii s-au confruntat cu un proces mai puțin obișnuit, în care o soție și-a dat în judecată soțul, pentru că a fost nevoită, pe perioada căsniciei, să realizeze treburile casnice.

cearta soti

Motivul halucinant pentru care o soție și-a dat în judecată soțul

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia a ajuns în instanță pentru că se simțea depășită de situație. Aceasta a declarat că cei 26 de ani, în care a avut grijă de treburile casei, au copleșit-o. Mai mult decât atât, în fața judecătorilor, femeia a susținut că pe lângă efectuarea treburilor casnice, zilnic, a fost nevoită să se ocupe și creștere și educația fetei pe care cei doi o au împreună. Aceste treburi, potrivit femeii, au împiedicat-o să aibă un serviciu pentru a câștiga bani.

În urma argumentelor aduse în fața judecătorilor, femeia a câștigat procesul. Pentru a compensa treburile făcute timp de aproape trei decenii, judecătorii i-au impus bărbatului să îi plătească soției despăgubiri uriașe în valoare de 88.025, 31 de euro, relatează presa străină elmundo.ro.

Citește și: A cheltuit bani grei pentru a demonstra că este abuzat de propria soție. Prin ce chinuri groaznice a trecut un bărbat, timp de 20 de ani?

cearta

Motivul halucinant pentru care o soție și-a dat în judecată soțu

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit sursei citate anterior, bărbatul ar putea contesta decizia instanței. Se pare că bărbatul a recunoscut implicarea soției în treburile casnice, dar a precizat, în repetate rânduri, că majoritatea lucrurilor care erau de făcut în casă, erau realizate de amândoi. 

"Nu se poate afirma că între ei a existat o poziție diferită atât de esențială sau semnificativă încât să justifice remunerarea unuia dintre ei ca angajat cu normă întreagă", ar fi declarat unul dintre avocați, potrivit elmundo.ro.  

În ciuda acestor mențiuni, bărbatul a pierdut intentat de soție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si