Ancheta în cazul Sharei, olimpica de 16 ani din București a luat o nouă întorsătură! Raportul final de la Serviciul Județean de Medicină Legală Vrancea a arătat adevăratul motiv pentru care tânăra a încetat din viață, chiar în locuința lui Matteo din Neamț.

De ce a murit Shara?

Avocatul Adrian Cuculis a făcut dezvăluirile șocante din cazul care a îngrozit o întreagă Românie. 

”Fata cunoscută cu numele de ”Shara” a murit misterios în dormitorul unui băiat ce-l cunoscuse pe internet și care i-a furnizat droguri de mare risc, iar în cele din urmă fata a decedat din pricina unei hemoragii masive. Raportul final SJML arată că fata nu întreținuse de fapt relații sexuale cu acest individ iar decesul a fost cauzat de o reacție puternică și generalizată produsă de drogurile de mare risc administrate”, a spus avocatul.

Așadar, stopul cardiorespirator a fost cauza finală. Acum, Matteo, tânărul de 19 ani din județul Neamț este liber, după ce inițial fusese arestat. Curtea de Apel Bacău a decis ca Matteo Gabor să fie eliberat din închisoare pe data de 29 decembrie 2023 și arestat la domiciliu. Cu câteva zile înainte, judecătorii de la Tribunalul Neamţ prelungiseră privarea de libertate cu o lună, dar soluţia a fost contestată.

Ceilalţi doi arestaţi din acest caz au fost plasaţi tot în detenţie la domiciliu din luna noiembrie. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”De precizat că dintre toți cei care au fost arestați în cauză, niciunul nu se mai află în arest preventiv și nici la domiciliu, având în vedere trecerea celor 180 de zile de arest, iar codul de procedură nu permite o durată mai mare până la trimiterea în judecată”, a mai precizat Adrian Cuculis.

Citește și: Noi mărturii ale angajaților de la Ferma Dacilor cutremură ancheta. Ce spun moldovenii acuzați de Cornel Dinicu: "Cineva a luat camerele de supraveghere ca să nu fie probe"

Filmul tragediei din apartamentul băiatului cunoscut pe internet

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, în casa unui băiat pe care Shara l-a cunoscut pe internet. Ea și-a mințit părinții că pleacă cu trecut din București pentru a merge la o olimpiadă cu încă o colegă. Realitatea a demonstrat că tânăra de 16 ani a fost așteptată în gară de Matteo. Cei doi s-au plimbat prin mall, iar apoi au mers acasă la băiat. După ce au petrecut câteva ore în cameră, tânărul a ieșit speriat pentru a o anunța pe mama lui de eleva începuse să sângereze. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din păcate, olimpica nu a mai putut fi salvată. Părinții fetei vor dreptate în acest caz, pentru a nu mai păți și alte familii așa ceva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si