Multi spun ca asta este un semn ca Pomohaci este vinovat si de aceea nu i-a dat in judecata pe cei care l-au acuzat de fapte grave. Avocatul sau, Daniel Ionascu are insa o alta explicatie.

“Eu l-am indemnat pe clientul meu, de la prima iesire a unei astfel de acuzatii, sa atace, sa aiba reactii. Mi-a spus ca un preot nu poate sa dea in judecata pe cineva.

Un preot nu poate sa faca treba aceasta. Motiv pentru care, in spiritul preotesc a spus ca o sa ierte si o sa intoarca si celalalt obraz. Numai ca acum, la aparitia lui Cristian Bota, Cristian Pomohaci a spus prompt ca vrea sa il dea in judecata”, a declarat avocatul Ionascu. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numai ca nu a mai fost cazul! Procurorii au deschis, la inceputul acestei saptamani, un dosar in rem, pentru racolare de minori in scopuri sexuale, iar marti a fost prima runda de audieri, in fata acestora fiind Cristian Bota.

Bota este un tanar care acum traieste in strainatate, care sustine ca in adolescent a fost victima lui Pomohaci. Acesta sustine ca fostul preot ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multi baieti minori de care avea grija.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si