Close sidebar
Close sidebar

Motivul incredibil pentru care Cristian Pomohaci nu i-a dat in judecata pe cei care l-au acuzat de agresiune sexuala! A dezvaluit chiar avocatul sau

Sunt luni bune de cand Cristian Pomohaci este in mijlocul unui scandal sexual, care a si dus la excluderea sa din preotime. In toata aceasta perioada, insa, fostul preot nu numai ca nu a iesit cu declaratii, dar nici nu a dat pe nimeni in judecata.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Multi spun ca asta este un semn ca Pomohaci este vinovat si de aceea nu i-a dat in judecata pe cei care l-au acuzat de fapte grave. Avocatul sau, Daniel Ionascu are insa o alta explicatie.

“Eu l-am indemnat pe clientul meu, de la prima iesire a unei astfel de acuzatii, sa atace, sa aiba reactii. Mi-a spus ca un preot nu poate sa dea in judecata pe cineva. Un preot nu poate sa faca treba aceasta. Motiv pentru care, in spiritul preotesc a spus ca o sa ierte si o sa intoarca si celalalt obraz. Numai ca acum, la aparitia lui Cristian Bota, Cristian Pomohaci a spus prompt ca vrea sa il dea in judecata”, a declarat avocatul Ionascu. 

Numai ca nu a mai fost cazul! Procurorii au deschis, la inceputul acestei saptamani, un dosar in rem, pentru racolare de minori in scopuri sexuale, iar marti a fost prima runda de audieri, in fata acestora fiind Cristian Bota.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Bota este un tanar care acum traieste in strainatate, care sustine ca in adolescent a fost victima lui Pomohaci. Acesta sustine ca fostul preot ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multi baieti minori de care avea grija.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI