Bărbatul cu pricina este un cetățean albanez în vârstă de 30 de ani. Acesta locuiește împreună cu soția sa în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma și susține cu ardoare că ,,nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui", conform unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli. 

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu actorul Alec Baldwin, după accidentul mortal de pe platoul de filmare

A fugit din arestul la domiciliu pentru că nu-și mai suporta soția

,,Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor", este precizat în același coumicat.

Individul se afla în arest la domiciliu de mai multe luni pentru activități infracționale ascociate drogurilor. Acesta trebuia să-și ispășească pedeapsa la domiciliu pentru mai mulţi ani, potrivit lui Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

,,Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: 'ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare'", a precizat căpitanul carabinierilor din Tivoli, Francesco Giacomo Ferrante.

Albanezul a fost arestat pe loc pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu. Imediat, autoritățile judiciare italiene au ordonat transferul acestuia într-o închisoare. 

Citeste si: Furt ca în filme: Italienii care au câștigat titlul mondial la urmărire pe pistă, au rămas fără biciclete a doua zi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si