Autoritățile au luat decizia de a aresta un bărbat care a alergat gol prin avion. Acțiunea șocantă a bărbatului i-a uimit pe pasageri, iar consecințele au fost grave, potrivit informațiilor transmise de dw.com.

A alergat gol în avion, a șocat pasagerii și a fost arestat

Avionul se deplasa pe direcția Perth-Melbourne. În timpul zborului, un pasager a recurs la un gest șocant, la scurt timp de la decolare.

Acțiunea bărbatului a determinat întoarcerea aeronavei în locul de unde a decolat. 

Citește și: VIDEO Roberta a încălcat regulamentul! Ce s-a întâmplat ulterior l-a scos din minți pe Sebastian. Andreea Mantea a luat o decizie radicală: Și-a bătut joc”

Compania aeriană: "Ne cerem scuze"

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citate anterior, bărbatul ar fi alergat dezbrăcat pe culoarul avionului și ar fi doborât un membru al echipajului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost arestat când avionul a ajuns în punctul de unde inițial decolase. Acesta a fost imediat preluat de autorități.

”La sosirea în Perth, aeronava a fost întâmpinată de Poliția Federală Australiană, iar oaspetele perturbator a fost coborât”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.  

Autoritățile au declarat că bărbatul a fost arestat. Se pare că acesta a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost supus unei evaluării.

Citește și: Vremea face ravagii în România! Șoselele au fost inundate din cauza ploilor torențiale. La ce să ne așteptăm azi?

Motivul ireal pentru care un bărbat a fost arestat

[Sursa foto: istockphotos]

”Ofițerii au arestat un bărbat după ce se presupune că acesta a alergat gol prin aeronava în timpul zborului și a doborât un membru al echipajului la podea. Siguranța oaspeților și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală și ne cerem scuze sincer pentru oaspeții afectați. Bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare, unde rămâne”, a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Conform aceleiași surse, bărbatul ar urma să ajungă în fața instanței la data de 14 iunie. Ancheta autorităților continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si