Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei au format un cuplu încă de când erau concurenți în casa Puterea dragostei, iar relația lor a durat ceva timp și în afara competiției. Însă de-a lungul timpului, neînțelegerile dintre cei doi au pus capăt relației. Aceștia și-au spus adio în urmă cu două luni, când au decis că le va fi mai bine dacă rup orice legătură.

Cei doi foști iubiți s-au întâlnit, recent, într-o emisiune, unde au dezvăluit lucruri neștiute despre relația lor și de ce aceasta a luat sfărșit.

De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei?

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit în urmă cu două luni, șocându-i pe cei care i-au îndrăgit. Cei doi foști concurenți au avut unele motive bine întemeiate pentru care au luat decizia de a se despărți. însă cei doi au avut, se pare, motive bine întemeiate. Chiar Marius a făcut mai mult afirmații despre în legătură cu Andreea Pirui, precizând că relația lor a fost presărată cu multe certuri și și împăcări, urmate de un sfârșit neașteptat de apropiații lor.

Motivul pentru care Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei și-au spus „adio”!
Motivul pentru care Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei și-au spus „adio”!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„N-a fost nimic, noi suntem doar amici. A fost dezastru. Mai ales ea a fost asaltată. În momentele alea eu mai discutam cu Andreea. Înțelegi? Mai aveam mici chestii, nu știu dacă nerezolvate, mai țineam legătura, ne mai vedeam din când în când. A fost puțin nasol pentru ea. A picat aiurea. Probabil și eu, dacă eram în locul ei, reacționam tot așa. Am avut niște discuții, ea m-a întrebat dacă e ceva între mine și fata respectivă, i-am zis că nu.

Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie„, a declarat Marius.

Citeste si: Momente grele pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". A fost condamnat la închisoare cu executare

S-au logodit iar după a urmat despărțirea. Ce a spus Marius despre relația cu Andreea Pirui?

Relația Andreei Pirui cu Marius a fost una tumultuoasă chiar de când erau în casa Puterea dragostei, însă au fost un cuplu extrem de iubit de fani, care ți-au dorit și totodată i-au susținut să rămână împreună și după ce au ieșit din competiție.

„Acele discuții cu Andreea nu mai continuă, chiar s-au încheiat definitiv, de vreo lună și ceva, două. Pentru că vorbeam și nu ajungeam nicăieri. Ne vedeam și ajungeam să ne certăm și am convenit amândoi că nu mai are rost”, a mai spus Marius.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Berna și Philip de la Puterea Dragostei? Blondina a spus tot!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si