Aurelian Preda a murit cu o mare durere in suflet! Desi era indragit de o tara intreaga, regretatul artist nu a putut canta in ultimii ani in nici o localitate din Arges, judetul in care s-a nascut si s-a format ca interpret de muzica populara!

“Era cea mai mare suferinta a lui! Faptul ca era renegat in locurile sale dragi l-a distrus! Sincer, l-a afectat foarte mult acest lucru si nimeni nu a putut sa ii aline durerea ca nu este dorit acasa la el! A fost ca o cruce pe care a

dus-o in scurta lui viata, macinata de boli grele si dorinte neimplinite”, au dezvaluit apropiatii lui Preda.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe de alta parte, exista si persoane care stiu de unde i se tragea lui Aurelian aceasta eliminare de pe scenele argesene!

“In urma cu foarte multi ani, Preda a sustinut un concert intr-o localitate din apropierea Pitestiului! Show-ul lui a fost frumos si bine primit de public, insa primarului din comuna nu i-a placut! Astfel ca, dupa spectacol, s-a dus direct la cantaret si i-a reprosat ca nu a interpretat piese mai cunoscute, basca nici nu s-a omorat cu firea in fata oamenilor! Aurelian s-a suparat imediat si nu l-a menajat nici el pe edil, dimpotriva, desi era o fire pasnica, a ridicat tonul la politician! Lucru care pare sa ii fi fost fatal, caci, de atunci, i s-a facut
o reclama de artist scandalagiu si nimeni din zona nu l-a mai invitat de atunci la evenimente”
, au povestit apropiatii cantaretului.

Acum insa, la un an de la tragica lui disparitie, o serie de cantareti indragiti din muzica romaneasca au raspuns prezent la un spectacol in memoria lui Aurelian Preda tinut, in  mod surprinzator, la Pitesti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si