Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care bărbatul din Sighetul Marmației a băgat cuțitul în mama copilului lui

Crimă îngrozitoare în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei. O mamă a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în faţa copiilor ei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia în vârstă de 29 de ani locuia împreună cu cei doi copii în vârstă de 4 și 7 ani și în urmă cu o lună de zile ea mai fusese atacată de bărbat.

Victima obținuse un ordin de restricție și le ceruse judecătorilor să-i confiște bărbatului armele albe, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Citeste si: Am aflat cine este patroana de magazin din Călărași care a mutilat o copilă! Ea este femeia care a spart un borcan de bulion în capul unei copile de 6 ani!

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Femeia se despărțise de atacator în luna februarie a acestui an, iar vecinii spun că agresorul ar fi înjunghiat-o pe femeie, după ce aceasta i-ar fi spus că ambii copii sunt ai fostului soț.

Martor: În faţa lor a înjunghiat-o

Martor: Am văzut că vrea să o arunce de la balcon jos. Şi am fugit şi am luat telefonul ca să sun. Şi când m-am întors am găsit-o îngrămădită în colţul celălalt al balconului

Medicii au bagat-o pe femeie de urgență în sala de operații, dar n-a supraviețuit. Agresorul a dispărut de la locul crimei, dar a fost prins la mică distanță de blocul unde a avut loc incidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI