Totodata, seful politiei din localitatea americana, John Mina, a declarat ca Kevin James Loibl a calatorit din orasul St. Petersburg, Florida, pentru a o intalni pe artista. Se crede ca acesta ar fi vrut de la inceput sa o ucida.

Seful politiei a mai precizat ca atacatorul nu o cunostea pe cantareata, dar ca, cel mai probabil, acesta era un fan al sau, informeaza BBC. Dupa o confruntare cu fratele cantaretei, Kevin James Loibl s-a sinucis.

”Un barbat caucazian s-a apropiat si a deschis focul, impuscand-o”, a declarat John Mina, care a spus ca gestul facut de fratele cantaretei a fost unul ”eroic” si ca atacatorul purta asupra sa doua arme de foc si un cutit de vanatoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

La concert au participat aproximativ 100 de persoane, insa doar cateva au ramas la intalnirea cu artista.

Spectatorii au fost controlati la intrarea in spatiul de concert de echipe de securitate neinarmate, insa nu au fost folosite detectoare de metale, a mai afirmat seful politiei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si