Cazul baiatului de noua ani care si-a injunghiat mortal bunica a bulversat o intreaga Romaniei. Pustiul, diagnosticat cu ADHD, se afla in acest moment in atentia organelor competente si, in urma unei anchete amanuntite, se va decide ce masuri se vor lua, in viitor, privinta lui.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un copil de noua ani si-a omorat bunica! De cine era pustiul crescut

Potrivit unor surse, se pare ca baiatul avea mari probleme de comportament, era violent fizic si verbal cu altii copii, dar si cu adultii, totul din cauza familiei sale, care, spun surse apropiate, este una dezbinata!

De altfel, dupa declaratiile vecinilor, micutul ar fi locuit mai mult cu bunica! El isi vedea foarte rar tatal, tenor de profesie, iar in ceea ce o priveste pe mama lui, ea nu putea sa il creasca singura! Femeia ar fi de profesie medic, insa o paralizie la mana dreapta, pe care o are de ceva vreme, ar fi impiedicat-o sa aiba

grija de baiat asa cum si-ar fi dorit.
“E mare nenorocire ce s-a intamplat! Copilul era crescut, in principal, de bunica pe care a omorat-o cu multiple lovituri de cutit, asa ca, lucrul acesta il va afecta in viitor, cel mai probabil, din punct de vedere psihic. Nimeni nu se astepta la asa ceva, desi baiatul era mai recalcitrant”, au spus vecinii.

Pe de alta parte, chiar daca vorbim despre o crima, baiatul nu va ajunge la inchisoare, deoarece copiii pana in 14 ani nu raspund penal si au nevoie de terapie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si