Sâmbătă, pe data de 11 noiembrie, a avut loc un accident de circulație pe bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. Evenimentul a fost filmat cu o cameră de bord.

În imaginile apărute în online se vede cum o fată este lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. Vinovatul este un tânăr de 20 de ani care a fugit cât a putut de repede de la locul accidentului.

Totodată, șoferii care au putut vedea trupul tinerei întins pe asfalt au ales să meargă mai departe, ocolind-o pe aceasta și fără a verifica în ce stare se află victima.

Șoferul responsabil de tragicul eveniment a fost identificat și reținut de oamenii legii, pentru 24 de ore. În cazul său a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar acesta a fost testat pentru consumul de alcool și droguri. Ambele rezultate au fost negative. 

Polițiștii au reușit să îi identifice și pe cei doi șoferi care au ocolit victima și au trecut mai departe.

fata accidentata bucuresti sector 6

Sâmbătă, pe data de 11 noiembrie, a avut loc un accident de circulație pe bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei.

[Sursa foto: Youtube Buletin de București]

Motivul pentru care cei doi șoferi nu s-au oprit atunci când au văzut victima întinsă pe asfalt

Cei doi șoferi care și-au văzut de treabă în loc să verifice starea victimei de pe asfalt au fost audiați de polițiștii de la Brigada Rutieră, declarând că au plecat în urmărirea șoferului responsabil de evenimentul rutier, pentru a reuși să vadă care este numărul de înmatriculare al mașinii sale. 

Citește și: VIDEO- O fată de 15 ani a fost accidentată pe un bulevard din București și lăsată pe asfalt mai mult timp, în timp ce șoferii își continuau drumul liniștiți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Această variantă a fost crezută de autorități după ce Poliția a verificat lista apelurilor la numărul unic de urgență 112. S-a aflat, în cele din urmă, că din ambele mașini s-au efectuat apeluri către serviciul unic de urgență prin care era anunțat accidentul produs în Sectorul 6.

Tânăra accidentată are vârsta de 15 ani. Aceasta a fost izbită în plin când traversa pe trecerea de pietoni.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea  infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia",  au transmis autoritățile cu privire la acest caz.

fata accidentata bucuresti sector 6

Cum sa produs accidentul rutier de sâmbătă, de pe Bulevardul Iuliu Maniu din București?

[Sursa foto: Youtube Buletin de București]

Cum s-a petrecut totul

Accidentul a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu din București, în Sectorul 6, sâmbătă, în jurul orei 13:30. O tânără de 15 ani a încercat să traverse o trecere de pietoni aflată în apropierea unei stații STB.

În imaginile publicate în mediul online se poate observa cum mașina care circula pe banda a doua oprește la trecere pentru a acorda prioritate, un apoi un autobuz oprește și el în stație. Tânăra a fost lovită de o mașină care venea cu viteză pe prima bandă. Șoferul acesteia nu a acordat prioritate.

Tânărul de 20 de ani care a produs accidentul a accelerat apoi, fugind cât mai departe de locul în care a iz bit-o pe tânără.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După accident, șoferul care s-a oprit pentru a-i acorda prioritate minorei a aprins avariile, dar nu a coborât de la volan pentru a verifica starea tinerei. La scurt timp, el a ocolit trupul tinerei care era întins pe șosea și a accelerat, plecând mai departe.

Citește și: VIDEO- Pietonii care stau pe telefon, amendați. Concret, cei care traversează cu uitându-se în telefon riscă amenzi în valoare de 435 de lei

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei camere de bord a unei mașini aflată pe banda a doua. În continuare, o mașină oprește pe dreapta, în timp ce pe prima bandă trec alți șase șoferi, toți ocolind tânăra care în continuare stătea întinsă pe asfalt. 

Câțiva pietoni s-au oferit, în cele din urmă, să îi acorde fetei primul ajutor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si