Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care două educatoare au refuzat cadourile de la părinți, cu ocazia Sărbătorilor: “Noi nu suntem nespălate”

Două educatoare de la o creșă din Constanța s-au simțit jignite în momentul în care au primit cadouri din partea părinților de la grupa de copii cu care lucrează.

Madalina Grigore,

Motivul pentru care două educatoare au refuzat cadourile de la părinți, cu ocazia Sărbătorilor: “Noi nu suntem nespălate”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Părinții de la o grupă de copii de la o creșă din Constanța au strâns bani pentru a le cumpăra cadouri educatoarelor. Surpriza cea mare a fost că părinții au rămas cu darurile în brațe, după ce cadrele didactice au refuzat mica atenție, potrivit  FocusPress.ro.

Citește și: Bugetul de stat pe anul 2024 a fost votat în Parlament. Scandal monstru pe banii românilor

Două educatoare din Constanța au refuzat cadourile din partea părinților

Unul dintre părinți a dezvăluit acest lucru pe grupul de whatsapp: „ Țin să va anunț că m-au chemat doamnele educatoare în clasa și mi-au înapoiat  cadourile. Doamna N… mi-a spus: «Noi nu suntem nespălate, ca să ne dați gel de dus.

Atât merităm noi după trei luni de muncă? Să ne jigniți în halul asta?» Am rămas fără cuvinte. Eu propun să nu le mai cumpărăm cadouri până la sfârșitul anului școlar, că să nu le mai jignim cu alegerile noastre “.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Sorin Mihai, a declarat că profesorii nu trebuie recompensați pentru că își fac meseria:

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Vacanţe şcolare 2023- 2024: Când intră elevii în vacanța de Crăciun?

Motivul pentru care două educatoare au refuzat cadourile de la părinți, cu ocazia Sărbătorilor: “Noi nu suntem nespălate”

„Este foarte bine că nu au primit cadourile, este de apreciat. Noi nu facem actul educațional pentru a fi remunerați prin cadouri. Rugămintea mea este că părinții să nu mai dea cadouri. Pentru ce? Și intenția de a da este una greșită. Că motivul refuzului doamnelor este legat de alte aspecte, da. Dar eu rețin că le-au refuzat (cadourile – n.r.), iar părinții să învețe să nu mai ofere“,  a declarat, pentru Focus Press, prof.

Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI