Kinga, fosta concurentă din Casa Iubirii, a vorbit despre relația pe care a avut-o ea cu Larisa cât timp a stat în casă. Aceasta s-a oprit să spună doar că este o fată frumoasă și inteligentă, iar cuvintele ei au fost răstălmăcite.

Citește și: Bianca de la "Casa Iubirii" trece prin momente grele. "Nu am trăit cu nimeni până acum" (VIDEO)

"Nu mi-a fost alaturi.

Când vii și îmi spui mie un lucru frumos, mai ales la hotel când a zis, ai dreptate, nu mai vorbi cu Radu, nu e pentru tine și tu mergi în Casa Băieților și spui invers...ce înseamnă asta, că mi-ai fost alaturi? Nu înseamnă asta. Nu am o părere buna, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea. A încercat să mă puna într-o lumina proasta pentru că da bine la televizor victimizarea.

Citește și: Bogdan, noul concurent din Casa Iubirii, le-a făcut o surpriză fetelor de Moș Nicolae

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se folosește de numele meu. Cine ești tu să îmi dai o lecție? Am fost de șase ori în fata. Ai făcut ceva în viață asta? Eu sunt o fire mai înțepată că așa m-a făcut viață, dar asta nu înseamnă că sunt răutăcioasă. Tot timpul se lega de atitudinea mea. Nu m-a dezamăgit că nu e prietena mea, însă foarte urat pentru că am petrecut opt luni în Casa.

Ea a spus în Casa de n-ori că nu își face prieteni și nici nu are.", a dezvăluit frumoasa blonda pentru Culisele Iubirii.

Bianca de la "Casa Iubirii" trece prin momente grele. "Nu am trăit cu nimeni până acum" 

Bianca trece în continuare prin momente grele în "Casa Iubirii" după despărțirea forțată de Alin, care a fost eliminat în gala de duminică. Concurenta nu a mai locuit cu niciun iubit până acum și nu știe cum va face acest lucru cu Alin după plecarea din emisiune. 

Citește și: Maria de la ”Casa Iubirii” este gata de o nouă relație. Ce fel de bărbat își dorește blondina

Bianca este în continuare tristă și lipsită de speranță. Nu știe ce va urma, ceea ce o bulversează și o face să verse lacrimi în continuu.

"Am stat atâtea luni aici și m-am gândit: Ce s-a schimbat? Chiar dacă venea doamna Andreea și spunea că azi este finala, pentru mine avea același impact", le-a spus ea lui Ionuț și Larisa.

Citește și: Bianca, devastată după eliminarea lui Alin din "Casa Iubirii" (VIDEO)

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si