Potrivit Adevarul, preotul reformat Mike Zoltan a fost gasit fara suflare, iar intreaga scena a fost descoperita de ginerele sau. Tanarul l-a gasit pe preot fara suflare, iar trupul lui atarna de o franghie.

Presa locala, care a scris despre sinucidere a vorbit si cu protopopul din Simleul Silvaniei care spunea ca nu isi explica gestul preotului. “Mike Zoltan era preot la Biserica Reformata din Simleu de peste 25 de ani.

Este casatorit, are trei copii mari si sotia este profesoara. Nu am cuvinte sa exprim durerea. Era un preot bun, foarte muncitor si iubitor de oameni. Nu pot sa-mi explic ce l-ar fi impins sa faca gestul acesta. Nu avea probleme de familie. Ne vom ruga pentru familie, sa primeasca mangaierea Domnului”, a spus protopopul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apropiatii sustin insa ca preotul Mike Zoltan era grav bolnav si acest lucru l-ar fi determinat sa ia decizia sinuciderii. “Nu-l judecati! Se pare ca era grav bolnav! Dumnezeu sa-l ierte”, este mesajul lasat pe o pagina de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si