Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care Vasile Turcu a recurs la sinucidere. "Avea probleme mari cu banii. Si-a vandut ceasurile ca sa isi salveze afacerile"

La inceputul anilor 2000, Vasile Turcu era unul dintre numele importante de pe piata imobiliarelor din Romania, prin firma sa de constructii, care derula contracte spectaculoase.

I.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul actionar dinamovist a reusit sa mentina stacheta pana in momentul in care criza imobiliara s-a instalat si in Romania, societatile patronate de Turcu descurcandu-se din ce in ce mai greu.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Unul din apropiatii afaceristului sustin ca 2016 a fost un an extrem de greu pentru acesta. "Avea cateva contracte in derulare, dar in domeniul asta, banii vin greu, intr-un ritm mult mai scazut decat cel al platilor.

Daca nu dispui de o suma importanta de cash, de o rezerva, exista un pericolul unui blocaj extrem de periculos. Vasile avea oameni de platit lunar, adunase restante, este evident ca acest lucru l-a macinat foarte mult", a martuisit o persoana din anturajul dinamovistului.

In lumea mondena a Capitalei se speculeaza si asupra faptului ca, pentru a face rost de lichiditati, Turcu si-ar fi vandut anul trecut cateva ceasuri de lux, un amanunt care spune multe despre nevoie de bani cash a fostului actionar dinamovist.

"Incerca sa isi salveze afacerile. Acesta e motivul pentru care a renuntat la ceasuri, desi se stie ca era pasionat si avea o colectie impresionanta", au povestit aceleasi surse pentru cei de la WOWbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI