Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, în urma unei lupte lungi și dureroase cu cancerul. Ultimele clipe de viață și le-a petrecut lângă sora ei, dar și lângă fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani. Miercuri seară, Rinda a anunțat starea gravă a Ronei, iar joi, 23 noiembrie, Rona Hartner a pierdut lupta cu viața. 

Rona Hartner a avut o carieră de succes, însă aceasta a avut de suferit în urma unui scandal cu Corneliu Vadim Tudor.

În luna noiembrie a anului 1996, aceasta a fost fotografiată și implicată într-o dramă mondenă, după ce a dansat cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu. 

Rona Hartner

Rona Hartner

[Sursa foto: Facebook-Rona Hartner]

Care este motivul pentru care Vadim Tudor a acuzat-o?

Regretatul politician a acuzat-o pe Rona Hartner de faptul că ar fi avut o idilă cu Emil Constantinescu. Situația a devenit cunoscută și pentru presa internațională. Acela a reprezentat momentul în care artista a luat decizia de a părăsi România definitiv și de a se muta la Paris. Rona Hartner a avut o confruntare directă cu Vadim Tudor în timpul unei emisiuni a jurnalistului Marius Tucă.

Politicianul a susținut faptul că deține jurnalul intim al artistei, în care era descrisă aventura presupusă cu Emil Constantinescu. De asemenea, acesta a arătat publicului o imagine atunci când cei doi dansau, potrivit Libertatea.ro

Rona Hartner a vorbit despre acest subiect în timpul emisiunii ,,În oglindă''.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Mi s-a zis: «Invită-l pe președinte la dans».

Eu aveam un blues, «You are my looser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996. Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”,  a declarat Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre ultima întâlnire cu Rona Hartner, la Cannes. ,,Aveam o foarte mare admirație pentru ea''

Rona Hartner: ,,Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită''

De asemenea, Rona Hartner a declarat faptul că pe Emil Constantinescu l-a văzut doar o dată, ulterior mutându-se la Paris.

Citește și: Cine este Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. Împreună au o fiică de 15 ani

„L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președintele Emil Constantinescu) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu.

Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a declarat Rona Hartner.

Mai mult decât atât, Rona Hartner a făcut mai multe dezvăluiri despre situația avută în urma conflictului cu Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

„În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent.

S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări”, declara Rona Hartner la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si