Close sidebar
Close sidebar

Motivul revoltator pentru care oamenii unei comune din Constanta stau inzapeziti de 4 zile. Autoritatile nu vor sa ii ajute sa deszapezeasca

Drumuri blocate de nameti, localitati izolate si un haos provocat de utilajele de deszapezire, care intervin din an in Pasti. O spune chiar primarul comunei constantene Mereni, care dupa zile intregi de cand ninsoarea s-a oprit, acuza reprezentantii drumurilor judetene ca nu trimit utilaje sa le deszapezeasca soselele. Motivul este revoltator. ##VIDEO43232##


DISTRIBUIE
acest articol

Acestea sunt minutele care pot salva o viata. Ambulanta din imagini, care transporta la spitalul din Constanta un pacient in stare grava, abia daca mai misca in fata troienelor.

"Riscam sa ramanem si noi aici inzapeziti, poate ramanem cu tot cu ambulanta si cu zeci de masini care abia avanseaza in coloana".

De cand codul portocaliu de vreme rea a trecut, comuna Mereni din Constanta a ramas paralizata. Nimeni nu intervine sa-i deszapezeasca pe locuitori.
"Cum sa circulam, trebuie sa mergem sa luam ce trebuie de la farmacie. Sunt provizii dar nu sunt farmacii si daca ai copil mic, lapte de unde iei?"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro



"Din dimineata zilei de marti n-a venit masina de paine in Osmancea si Ciobanita", spune primarul.

"Nu-si fac treaba cum trebuie: nu lasa lamele jos, frezele cand se intorc pe acelasi itinerariu nu latesc suprafata carosabila pentru a putea circula chiar si pe viscol, chiar si pe ninsoare".

Acestea sunt acuzatiile primarului din Mereni, despre cei de la drumuri judetene.

Vantul puternic aduce troienele de pe camp, inapoi pe sosea. Asa ca.... de ce sa mai mobilizeze utilajele in zadar? 

In incercarea disperata de a deszapezi macar o bucata de sosea, localnicii au inceput sa dea la lopata si sa impinga masinile care s-au aventurat la drum.

Reprezentantii drumurilor judetene vor interveni in forta abia cand viscolul se va domoli.

Pana atunci, autoritatile locale vor pune la bataie propriile utilaje, insa vor deszapezi drumul doar cand se vor strange mai multe masini.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI