Doi soți din Satu Mare au ajuns să fie sechestrați în propria casă, de hoți, iar motivul este șocant. Ce au furat infractorii din gospodăria celor doi?

Prejudiciul se ridică la mii de lei.

Sechestrați în casă de hoți pentru a fi furați, la Satu Mare

Doi soți din Satu Mare au ajuns să fie sechestrați în propria casă, de hoți.

Incideentul a avut loc în localitatea Porumbești. Hoții au atacat locuința celor doi pentru a fura o instalație de distilare tradițională, cu o capacitate de 280 de litri, care se afala într-o anexă a gospodăriei.

usa inchisa cu cheia

Motivul șocant pentru care doi soți au fost sechestrați în casă, la Satu Mare. 

[Sursa foto: istockphotos]

Pentru a nu risca ca cei doi soți să iasă din locuință în timp ce ei furau, hoții i-au închis în casă pe aceștia. Din nefericire pentru hoți, planul nu a ieșit așa cum aceștia și-ar fi dorit, potrivit informațiilor transmise de antena.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O vecină a surprins momentul în care aceștia au itnrat în curte și i-a sunat imediat pe cei doi soți. Dorind să iasă în gospodărie pentru a vedea ce se petrece, au realizat că sunt blocați în propria casă.

Între timp, hoții au reușit să sustragă cazanul din cupru pentru țuică, dar și alte accesorii decesare procesului de distilarre tradițională.

Citește și: Detalii șocante despre momentul în care Jaguaru de la „Insula de 1 milion” era cât pe ce să își piardă viață, în urma AVC-ului suferit: “M-a găsit un vecin, că altfel nu mai eram în viață!”

cazan de tuica

 Ce au furat hoții din gospodăria acestora?

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, la scut timp după furt, hoții au abandonat pe câmp, la ieșire din localitate Porumbești, obiectele însușite în mod ilegal din gospodăria celor doi soți. Prejudiciul se ridica la valoarea de 15.000 de lei.

Se pare că hoții au fost reținuți de autorități. Aceștia și-ar fi recunoscut fapta la audieri și vor fi conduși în fața instanței pentru pentru distrugere și furt.

Unul dintre hoți ar mai fi avut antecedente penale, în trecut, conform antena.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si