O femeie care ar fi parcat neregulamentar, ar fi fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, potrrivit informațiilor transmise de news.ro. Se pare că aceasta ar fi comis infracțiunea de ultraj. Ce ar fi făcut polițiștilor?

Femeie reținută după ce ar fi agresat polițiștii

Incidentul ar fi avut loc în Capitală, în urmă cu o zi. Se pare că după ce ar fi efectuat o parcare în mod neregulamentar, o femeie ar fi recurs la mai multe agresiuni față de reprezentanții poliției.

Conform sursei citate anterior, femeie ar fi tras de hainele poliţiştilor, i-ar fi lovit în zona feţei și i-ar fi îmbrâncit. În urma acțiunilor sale, femeie ar fi acuzată de comiterea a două infracțiuni de ultraj. 

Citește și: Care este, de fapt, cauza morții adolescentei din Brașov? Sara s-a aruncat în gol de la etajul opt, în timp ce petrecea alături de câțiva prieteni

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

politist

 Ce ar fi făcut polițiștilor, după ce ar fi parcat neregulamentar

[Sursa foto: freepik]

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat că au întreprins cercetări asupra femeii.

La data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă

de a fi sancţionată contravenţional. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sectorul 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului, ar fi transmis procurorii, potrivit news.ro.

Citește și: La un pas de tragedie, în Cluj! Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia. Ce se întâmplă acum cu șoferul autospecialei?

masina de poltie

Motivul șocant pentru care o femeie ar fi fost reținută

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că femeie a fost reținută pentrru o perioadă de 24 de ore. Aceasta ar urma să ajungă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si