Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Suceava, ar fi fost reținut de autorități. Acesta este acuzat de comiterea unei infracțiuni, despre care, oamenii legii ar susține că ar fi comis-o în mod intenționat.

Ce acuzații îi sunt aduse bărbatului?

Motivul șocant pentru care un bărbat a fost reținut de autorități

Unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Burla, din județul Suceava, îi sunt aduse acuzații de comitere a unei infracțiuni, în mod intenționat.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, bărbatul ar fi acuzat că ar fi lovit o oaie. Agresiunea bărbatului asupra animalului ar fi avut loc în lun august a anului 2022. Acesta ar fi lovit în mod intenționat o ovină, pe care ar fi trântit-o și bătut-o apoi cu agresivitate.

oaie

Foto-simbol: oaie

[Sursa foto: istockphotos]

Având în vedere aceste informații, bărbatul este acuzat comiterea infracțiunii de rănirea cu intenţie a animalelor. Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, l-ar fi reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

" La data de 1 aprilie 2024, în urma probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul I.P.J. Suceava, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului de 31 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava", ar fi transmis oficialii IPJ Suceava, potrivit Agerpres, conform observatornews.ro.

Citește și: VIDEO-Practica e mama învățăturii. Tinerii studenți intră în programe de practică pentru a se familiariza cu domeniile alese

masina de politie

Motivul șocant pentru care un bărbat din Suceava ar fi fost reținut de polițiști! 

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit sursei citate anterior, cerceările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Reprezentanții legii informează cetățenii că săvârșirea actelor de agresiunea asupra animalelor pot fi pedepsite cu închisoarea.

" Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă: uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept; practicarea tirului pe animale domestice sau pe animale sălbatice captive; organizarea de lupte între animale sau cu animale; folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea; rănirea sau schingiuirea animalelor; intervenţiile chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, secţionarea corzilor vocale, ablaţia ghearelor, coltilotul ciocului şi dinţilor", se arată în Legea nr. 205/2004, privind protecția animalelor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si