Recunoscut pentru elevele cochete si adolescentii care isi etaleaza ultimele tipuri de masina, Jean Monnet nu s-a dezis nici la inceputul acestui an scolar de reputatia pe care a castigat-o de-a lungul anilor.

S-a dus vremea uniformelor, coditelor, a pantalonilor la dunga si a camasilor albe pentru elevi.

Acum, vorbim despre masini de zeci de mii de euro, ceasuri care depasesc valoarea unui salariu minim pe economie si genti din ultima colectie a marilor designeri de moda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Unii dintre elevi si-a parcat motocicleta in fata curtii scolii, scrie Libertatea.

Colegiul National „Jean Monnet” este celebru in Bucuresti nu doar pentru elevii care in ultimii ani si-au etalat fitele. Liceul a avut si alti elevi celebri. Fiind pozitionat in zona Primaverii, cartierul exclusivist al nomenclaturii ceausiste, inainte de 1989 liceul l-a avut elev pe Nicu Ceausescu, fiul cuplului Ceausescu. Iar in 2012, liceul a fost zguduit de un scandal sexual cand o eleva l-a acuzat pe profesorul de sport ca ar fi violat-o cand au fost intr-o excursie cu clasa.

Vezi imagini pe Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si