Close sidebar
Close sidebar

Motociclistă - în stare gravă după ce șoferul din față a frânat brusc. A vrut să evite un câine

O motociclistă din județul Timiș este în stare gravă la spital. Șoferul din fața sa a frânat brusc pentru a evita un câine.

Georgiana Balaban,

Motociclistă - în stare gravă la spital.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tânără motociclistă se zbate să trăiască. Mașina, aflată în fața ei, a frânat brusc pentru a evita un câine. Fata, de 19 ani, este rănită grav. Ea a intrat cu capul în lunetă. Se pare că viziera căștii s-a desprins și bucăți din geam au rănit-o pe fată în zona gâtului și a feței.

Citeste si: Accident sau sinucidere. A plonjat în gol cu fiul de doi ani în braţe, totul în ziua logodnei

Un accident cumplit a avut loc în Timiș, în localitatea Șandra. O motociclistă în vârstă de 19 ani a fost transportată de urgență la spital, cu răni grave, fiind rănită în zona gâtului și a feței.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 19 ani. A murit într-un accident provocat de prietenul său

Motociclistă de 19 ani- în stare gravă la spital

Accidentul rutier a avut loc, azi 4 octombrie 2021. Tragedia s-a întâmplat în localitatea Șandra, județul Timiș. O motociclistă în vârstă de 19 ani se deplasa pe DN6, de la Timișoara spre Cend. Atunci, șoferița din fața sa în vârstă de 24 de ani a frânat brusc pentru a evita un câine, potrivit Observatornews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: FOTO| Accident grav în Suceava: Un autoturism a fost lovit de tren

În urma impactului, tânăra de pe motocicletă a fost rănită grav. Martorii de la fața locului au declarat că fata ar fi intrat cu capul în lunetă și viziera căștii de protecție s-ar fi desprins, iar bucăți din geam ar fi rănit-o pe fată

în zona gâtului și a feței.

Accident rutier cumplit.

[Sursa foto: PixaBay]

Primul apel către autorități a fost la 11:40. Până au venit cadrele medicale la fața locului, ceilalți șoferi au sărit în ajutor. Apoi, motociclista a fost transportată de urgență la spital.

Poliția a deschis o anchetă și face cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

Citeste si: Situație sinistră în cazul accidentului de la Milano. Aparatul de zbor s-a prăbușit pe o stradă care purta numele celei mai mari tragedii aviatice din Italia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI