E clar că motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea îşi vinde motocicleta. Teodor Emi, care l-a făcut KO pe Badea în doar 5 secunde, se desparte de motocicleta Kawasaki, fabricată în 2000, pe care cere 1.499 euro. “Preţ FIX, fără schimburi! Nu răspund sau dau block la mesaje inutile gen ,,mai laşi ceva'' ,,care este ultimul preţ'' sau ,,schimbi cu ceva de la mine'', a anunţat Teodor Emi.

( vezi prin ce dramă a trecut recent Teodor Emi)

Motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea îşi vinde motocicleta. E fabricată în anul 2000

“Kawasaki ZX900 R Ninja an 2000, 40.100km, sunt proprietar din 2009, am toate actele în regulă (carte de identitate a vehiculului, talon, certificat fiscal), în stare tehnică foarte bună, revizie făcută anual, bujii schimbate anul acesta, plăcuţe frâne spate şi cablu de ambreiaj, bateria Yuasa Toplite schimbate anul trecut, înmatriculată, asigurare valabilă, Itp până iî septembrie 2019, anvelope Dunlop dot 2016”, se mai scrie în anunţ.

Motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea îşi vinde motocicleta: "Motorul a fost trântit de pe cric" 

Nu mai e un secret că motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea îşi vinde motocicleta. “Are crash pad-uri, ca tunning sunt schimbate carenele, oglinzi carbon, semnalele faţă led şi tobă carbon Termignoni. Ţinută în garaj pe timpul iernii la fiecare sfârşit de sezon.

Ca defecte optice sunt 2 îndoituri pe partea stângă la rezervor, după ce motorul a fost trântit de pe cric pe gardul alăturat de către o vecină care este posibil să-şi fi luat carnetul cu mită. În rest mai prezintă urme normale de folosire, câteva zgârieturi minore. O vând pentru că nu mai am timp să mă plimb prea des”, a explicat Teodor Emi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si