Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că motociclistul implicat ieri în accidentul cu Monica Macovei a fost operat pentru fracturile pe care le-a suferit. Acesta este stabil și conștient și se află internat la Terapie Intensivă.

Bărbatul a fost operat pentru fracturile suferite

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au afirmat că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta.

La locul accidentului victima a fost diagnosticată cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic. 

Polițiștii rutieri au fost sesizați sâmbătă cu privire la un accident care s-a produs pe DN 39, între municipiul Mangalia şi localitatea 2 Mai. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dolj: Un băiat de 12 ani a fost găsit la volanul unui autoturism de polițiști. Bărbatul său avea o alcoolemie de 0,94mg/l

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

La volanul mașinii se afla fostul ministru al Justiției, Monica Macovei. Din primele cercetări a reieșit faptul că într-o curbă, conducătoarea autoturismului a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula regulamentar din sens opus. 

Mesajul transmis de Monica Macovei

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a transmis printr-o  postare pe pagina sa de Facebook  că nu se afla pe contrasens în momentul impactului. Aceasta spune că motociclistul ar fi intrat în aripa stângă a autoturismului pe care ea îl conducea, în acea clipă s-au declanșat airbagurile, iar un cauciuc s-ar fi spart. Fostul ministru a precizat că nu a pierdut în niciun moment controlul volanului. 

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, este mesajul transmis de Monica Macovei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Un șofer fără permis auto a lovit trei mașini parcate, în timp ce era urmărit de oamenii legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si