Close sidebar
Close sidebar

Multe companii ofera angajatilor tichete cadou cu ocazia zilei de 1 iunie

In ultimii ani, multe companii isi arata recunostinta fata de angajati cu ocazia zilei de 1 iunie, cand reprezentantii firmelor aleg sa le ofere acestora tichete cadou.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noul Cod Fiscal vine in sprijinul companiilor, astfel ca tichetele cadou sunt neimpozabile in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, daca sunt oferite cu ocazii precum 8 martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau sarbatori similare ale altor culte religioase, noteaza romaniatv.net.

Mai mult decat atat, tichetele cadou acordate cu aceste ocazii sunt scutite si de contributiile sociale obligatorii. Un alt avantaj al acordarii tichetelor cadou pentru salariati este deductibilitatea acestora la calculul impozitului pe profit pana la 5% din fondul de salarii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In plus, companiile au posibilitatea acordarii de tichete cadou neimpozabile, cu ocazia zilei 1 Iunie atat copiilor minori, cat si tuturor salariaţilor, cu copii sau fara, daca tichetele cadou pentru fiecare persoana se încadreaza în suma de 150 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI