Close sidebar
Close sidebar

Mulţi cred că premierul nici nu ştie unde este bucătăria, dar uite ce prăjitură îi iese excelent Vioricăi Dăncilă! Vezi reţeta desertului preferat al prim-ministrului!

Viorica Dăncilă face cel mai bun pandişpan cu vişine! Uite reţeta!

G.C.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cea mai puternică femeie din România vorbeşte rar despre viaţa ei dincolo de scena politică. În câteva interviuri însă, protagonista noastră i-a lăsat pe români să vadă câteva dintre trăsăturile care o definesc ca femeie, nu ca politician.

Premierul a povestit cum a început relaţia cu soţul ei, iar în urmă cu câteva zile, după ce ziarele au titrat că fiul ei este adoptat, a dezvoltat şi acest subiect, cu lacrimi în ochi, la un post de televiziune.

În puţinele ocazii când a făcut dezvăluiri despre ea în calitate de mamă şi soţie, Viorica Dăncilă a afirmat şi că este o bucătăreasă bună, dar că funcţia pe care o ocupă nu-i lasă prea mult timp să gătească.

Prim-ministrul a declarat că îi place mult să facă sarmale, ciorbe, dar şi deserturi. Politiciana a mărturisit că nu se pricepe la cozonaci, nu îi ies niciodată, în schimb face un pandişpan cu vişine pe cinste, această prăjitură fiind una dintre preferatele ei.

Viorica Dăncilă face cel mai bun pandişpan cu vişine! Uite reţeta pentru 20 de porţii. Uite reţeta prăjiturii preferate a premierului.

4 ouă mari;

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

5 linguri pline cu zahăr;

6 linguri pline cu faina;

1 plic zahar vanilat;

150 gr visine fara sambure;

Mod de preparare

Albuşurile se bat spumă cu sare.

Adăugăm treptat zahărul şi mixăm încontinuu până se dizolvă complet.

Gălbenuşurile le mixăm 1 minut cu zahărul vanilat.

Peste gălbenuşuri adăugăm albuşurile bătute spumă, amestecăm uşor.

Adăugăm treptat făina şi amestecăm uşor, de jos în sus, până se încorporează complet. Adăugăm compoziţia formată într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi o întindem într-un strat uniform.

Adăugăm vişinele în compoziţie – din loc în loc, pe toată suprafaţa prăjiturii.Se

coace în cuptorul preîncălzit, la 180 C pentru 15- 20 de minute, până devine auriu.

Timp de preparare: 50 de minute
Porţii: 20

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI