Turistii au plecat pe munte de mai bine de o saptamâna si nu s-au mai intors. Alarma s-a dat abia miercurea trecuta, când staretul de la schitul Breaza a observat ca masina turiştilor a ramas in parcare. De trei zile, ei sunt cautati cu un elicopter.

Amelia Sandu-Andries a postat aseara doua mesaje despre localizarea trupurilor fiului si sotului ei, Octavian si Petru. Cei doi, impreuna cu Constantin Fartaies, erau dati disparuti de mai multe zile dupa ce au pornit intr-o tura in Muntii Fagaras.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Femeia a scris marti seara pe contul sau de socializare: "Trupul lui Octavian a fost localizat din elicopter. Multumesc, copil vesel, pentru acesti 18 ani. Am fost cea mai implinita mama. Domnul sa ne lumineze sa umblam, asa, pe intuneric. si acum, ca si la plecare, iti repet: ai grija, te iubesc. Mami“.

Aceasta a postat un mesaj si despre sotul ei, al carui trup a fost de asemenea localizat in cursul zilei de ieri: „ Petru, Octavian.

Octavian, Petru. si trupul lui a fost localizat intre timp. Un om blând, care a iubit muntii si ne-a iubit pe noi. Aici am fost fericiti toti trei, la prima creasta de Fagaras a lui Octavian. Va imbratisam, acolo unde sunteti“.

Surse: Adevarul; Digi 24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si