Această măsură- care vizează în parte o reducere a utilizării mijloacelor de transport în comun- are scopul să faciliteze deplasarea muncitorilor consideraţi esenţiali.

Autorităţile suedeze înregistrează în prezent o scădere a numărului contaminărilor, mai ales a cazurilor grave, care necesită îngrijiri intense.

Însă Agenţia suedeză a Sănătăţii Publice avertizează că, în cazul în care ”contactele cresc din nou, există un risc considerabil al unei noi răspândiri (a bolii) în toamnă”.

”Noi am căutat mereu să implementăm măsuri durabile şi care să dea dovadă de rezistenţă prin munca de acasă pe termen lung, pe care trebuie să o realizăm pentru a lupta împotriva acestei pandemii”, a subliniat într-o conferinţă de presă epidemiologul-şef Anders Tegnel.

Muncă de acasă până în 2021. Covid-19 le dă bătaie de cap angajatorilor

De la începutul crizei sanitare, ţara a înregistrat peste 80.100 de cazuri de covid-19- 318 în ultimele 24 de ore-, reprezentând unul dintre nivelurile de contaminare pe locuitor cele mai mari din Europa.

Peste 5.000 de oameni au murit în Suedia din cauza Coronavirus

În total, 5.739 de oameni au murit din cauza covid-19 în Suedia, potrivit autorităţilor.

Spre deosebire de alte ţări europene, Suedia nu a impus niciodată o izolare a populaţiei şi a provocat o controversă pe tema pertienenţei strategiei sale împotriva covid-19.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

muncă de acasă 2021

Citeste si: Reacția PSD după atacul lui Iohannis: "Acest guvern incompetent și criminal a scăpat de sub control pandemia"

Citeste si: Focuri de armă în Sectorul 5. Un bărbat s-a supărat pe copiii care se jucau pe stradă

Citeste si: Rezidențiat 2020. Anunț de ultima oră al ministrului Sănătății. Reguli pentru absolvenți- VIDEO

Ea a ţinut şcolile pentru tineri în vârstă de până la 16 ani deschise, dar şi cafenelele, barurile şi alte restaurante.

Agenţia de Sănătătate Publică apără această abordare, pe care o consideră pertinentă pe termen lung şi respinge măsurile luate într-o perioadă scurtă de timp, pe care le consideră prea ineficiente faţă de efectele pe care le au asupra societăţii.

Citeste si: Emily Burghelea, adevărul despre sânii ei! Are sau nu silicoane?

În ceea ce priveşte folosirea măştilor de protecţie, numai personalul din sănătate este îndemnat să le poarte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si