Close sidebar
Close sidebar

Munca de-o viata a unei batrane de 94 de ani din Neamt, distrusa de angajatii Primariei

O batrana in varsta de 94 de ani din Piatra-Neamt a vazut astazi cum munca ei de-o viata a fost calcata la propriu in picioare de angajatii Primariei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De mai bine de 40 de ani, Elena Dascalu (94 de ani) s-a ocupat de gradina blocului in care locuieste. Locul era plin de trandafiri si alte flori de sezon pe care batrana le-a plantat si le-a ingrijit cu drag o viata intreaga.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astazi, cu lacrimi in ochi, doamna Elena a vazut cum munca sa este calcata in picioare de mai multi muncitori trimisi de Primaria Orasului Piatra Neamt pentru a taia un brad care se afla fix in mijlocul gradinii.

„Suntem foarte suparati pe Primaria Municipiului Piatra Neamt. Astazi SC URBAN a trimis o echipa de muncitori pentru a taia bradul ce se afla in mijlocul gradinii, gradina ce era plina de trandafiri si alte flori de sezon ingrijite de peste 40 de ani de Doamna Dascalu Elena care in prezent are varsta 94 de ani si niciodata Primaria nu s-a interesat de amenajarea gradii.
In urma taierii bradului a ramas un dezastru. Stau si privesc din fata blocului si ma uit la etajul 1 si o vad pe Doamna Dascalu plangand cum altii au distrus munca ei de o viata”
este mesajul pe care un vecin al doamnei Elena ni l-a trimis in urma cu scurt timp. Acesta ne-a trimis prin intermediul Whatsapp imaginile cu gradina distrusa de muncitori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI