Sunt imagini filmate in plina strada, care ar cutremura pe oricine. Priviti cum un individ isi taraste pe bulevard unul dintre cai- in zadar, insa. Animalul este extenuat si se prabuseste la pamant.

Un sofer care vede intreaga scena opreste imediat langa caruta si-l claxoneaza pe individ.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce a fost pus sa traga la jug si tarat pe jos, proprietarul s-a descotorosit de cal. L-a abandonat la iesire din Iasi, pe un spatiu verde, unde animalul a zacut o noapte intreaga. Abia astazi, echipajele primariei au venit sa-l salveze.  

Calul era atat de epuizat incat nici nu se putea tine pe picioare. Un utilaj l-a transportat  la padocurile facultatii de medicina veterinara din Iasi, acolo unde medicii au tras concluzia.

-Se poate ridica? Nu se poate ridica absolut deloc.

Gheorghe Solcan, prof. patologie medicala:  a fost pus brusc la munca, caii fac o boala extrem de grava, o afectiune in care fibrele musculare se distrug din cauza unui efort aparent minor.

Politia locala il cauta acum pe proprietarul calului, care- culmea! Il poate lua acasa, daca va plati costurile tratamentului.
In caz contrar, animalul va putea fi adoptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si