Autoritățile din China au început o investigație după ce în mediul online au apărut imagini cu bărbatul de la Tsingtao care urinează chiar în containerul unde sunt ținute ingredientele pentru o bere care este vândută și în România.

Filmarea a strâns milioane de vizualizări iar conducerea firmei a sesizat poliția și a transmis că lotul a fost retras din producție, menționează BBC.

Muncitor filmat în timp ce urinează peste ingredientele din care se face berea, într-o fabrică din China. Sortimentul de băutură ajunge să se vândă și în România

Muncitor filmat în timp ce urinează peste ingredientele din care se face berea, într-o fabrică din China. Sortimentul de băutură ajunge să se vândă și în România

Muncitor surprins când urinează în containerul cu ingrediente

Tsingtao se numără printre cei mai mari producători de bere din China și un exportator major. 

Videoclipul apărut în mediul online joia trecută arată cum un muncitor îmbrăcat în uniformă și cu cască pe cap se urcă pe peretele containerului, sare în el, și apoi începe să urineze în interior. Presa locală spune că imaginile au fost însoțite de un tag cu locația „Fabrica de bere Tsingtao nr. 3”.

Publicația „National Business Daily”, spun, potrivit unei surse interne, că atât persoana care a filmat momentul, dar și bărbatul care a făcut acest lucru nu sunt angajați direcți ai companiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Meniul vacilor, de la furaje, la alge. Ce spun oamenii despre această schimbare?

Vineri, a fost anunțat că s-a înființat imediat o echipă specială care a început o investigație la locul incidentului. Cu această ocazie containerul a fost sigilat și lotul respectiv a fost retras.

Compania Tsingtao a spus vineri că „acordă o mare importanță” situației și a sesizat poliția, care a demarat o anchetă.

Utilizatorii de rețele sociale din China au rămas uimiți de incident ținând cont de faptul că firma de bere este cunoscută în țară, dar și în străinătate.

Citește și: VIDEO- Vinul, din vie în pahar. Care este întregul proces de preparare a vinului?

„Un pipi care va costa o mulțime de bani, acest muncitor a produs pagube reale aici”, a spus un utilizator într-un comentariu de pe rețeaua Weibo.

În mediul online, mulți utilizatori spun că în opinia lor nu este singurul incident. Acțiunile Tsingtao Brewery s-au diminuat luni dimineață, când a fost deschisă Bursa de Valori din Shanghai.

„Bine că nu beau bere – dar este de neimaginat dacă acest brand este terminat din această cauză”, a scris un alt utilizator.

"Totuși e prima dată?" apare într-un alt comentariu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si