Potrivit ziarului local Latina Oggi, trupul neînsuflețit al bărbatului era spânzurat de podul de pe via Ponter Rotto și a fost observat în jurul orei 2:00 noaptea de un tânăr care se afla în trecere pe acolo. Tânărul a chemat imediat o ambulanță la fața locului, dar pentru bărbatul spânzurat nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Citeste si: Adolescent de 15 ani, dispărut de acasă! Părinții sunt disperați

La fața locului au fost chemați și carabinierii care au identificat victima ca fiind un cetățean român de profesie zidar, în vârstă de 34 de ani, care este rezident cu soția sa de mai mulți ani în localitatea Fondi. Procurorul Antonio Sgarella de la Procuratura din Latina, care se ocupă de anchetă în acest caz, a dat ordin să fie efectuată autopsia asupra corpului neînsuflețit al bărbatului român, care va fi executată de medicul legal Maria Cristina Setacci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O nouă alertă de persoană sechestrată la Caracal. Zeci de poliţişti au căutat 12 ore o fată

La o primă examinare a cadavrului nu s-au găsit semne de violență, dar conaționalul nostru nu a lăsat niciun bilet de adio și nu se cunosc, deocamdată, motivele care l-ar fi împins să recurgă la acest gest extrem.

Sursa: rotalianul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si