- In Romania, ce nu e posibil?! Poate asa e moda: cu carpeli, cu gauri! Ce sa mai spui, domnule, n-ai vazut asa ceva!

Saloptele noi-noute la care de ani de zile viseaza angajatii CFR au ajuns, la regionala din Sibiu, purtate si peticite. Pe la colturi, nemultumitii spun ca echipamentele pe care le-au primit nu doar ca par a fi la mana a doua, dar sunt si inscriptionate cu numele altora!

-Le-ati primit direct cu numele scris? Da, nu va cheama Thomas, nu? Nu, Doamne fereste!

- Asta i-a apartinut lui Dominique... Da, da... Nu e coleg cu dumneavoastra sigur? Nu. Doamne, iarta-ma!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele 100 de salopete au fost cumparate, in baza unui contract de 60 000 de lei, dupa o licitatie care a avut loc in luna noiembrie a anului trecut. Firma care s-a ocupat de achizitie si livrare nu a trimis insa odata cu coletele si certificatul de conformitate a calitatii.

- Uitati dumneavoastra! Aici a fost rupta si a cusut-o.

Georgel Petrache, lider sindicat CF Brasov -  Salopetele purtau inscriptia unei firme producatoare de autoturisme, desi ele ar fi trebuit- conform mostrei- sa nu aiba nicio inscriptie. Mostra arata o nuanta curata, dar echipamentele primite, dion punctul meu de vedere nu corespund, nu sunt ceea ce ar trebuit sa fie si acest lucru ne necajeste foarte mult pentru ca in sfarsit am fi avut si noi salopete.

- Ne dau echipamente de protectia muncii si cand colo... Nenorocire.

Contactati telefonic, reprezentantii firmei care a livrat saloptelele purtate, spun ca la mijloc e o confuzie.. In locul coletului care ar fi trebuit sa ajunga la Sibiu, a ajuns pesemne altul!

- S-a rezolvat treaba, maine se rezolva. A fost o greseala de colet, trebuia sa ajunga in alta parte, a ajuns la Sibiu, se rezolva cu altele noi, nicio problema, se rezolva.

Echipamentele vor fi returnate. Din fericire, nu multi apucasera sa le vada.  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si