Pompierii au ridicat peste 20 de cartușe și o gredană provenind din al Doilea Război Mondial. Acestea vor fi distruse într-un mediu controlat.

Un localnic a descoperit zeci de cartuşe şi o grenadă cu ajutorul unui detector de metale

Muniția a fost descoperită într-o pădure din localitatea Sălătrucu, de către un localnic care folosea un detector de metale. 

Citește și: Caz de braconaj la Giurgiu: aceștia au fost prinși în timp ce transportau iepuri de câmp prinşi cu ajutorul unor ogari

Cei de la ISU Argeș au ridicat muniția pentru a o distruge într-un mediu controlat. Au fost ridicate 24 de cartuşe de calibrul 7.92 mm şi a patru tuburi de cartuşe de aceeaşi mărime, toate provenind din al Doilea Război Mondial.

Citește și: VIDEO- Rusia- atacată de „sabotori ucraineni”. Au luat ostatici și s-au dus lupte cu forțele FSB, Rosgvardia și armatei

Polițiștii trag un semnal de alarmă pentru cei ce fac astfel de descoperiri și avertizează că muniția neexplodată poate fi extrem de periculoasă.

Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

Incident șocant într-o familie de români din Pisa, Italia. Un bărbat și-a lovit cu scaunul soția pentru că femeia nu avrut să se ducă să-i cumpere bere de la magazin.

Individul era deja beat.

Carabinierii au intervenit de urgență la locuința românilor aflată în San Giuliano Terme. La fața locului a fost identificat un român în vârstă de 50 de ani care făcea scandal și își lovea soția și fiicele. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

Polițiștii au fost sesizați de una dintre fiicele românului, care a sunat în lacrimi la numărul unic de urgență explicând că tatăl său este violent și se teme foarte mult pentru mama ei.

Acasă se aflau fiicele femeii și, totodată, nepoata ei minoră. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au identificat pe bărbat în afara casei, care în ciuda prezenței forțelor de ordine a încercat să-și lovească încă o dată soția cu pumnul. Norocul femeii a fost că polițiștii au intervenit prompt și l-au imobilizat pe scandalagiu în speranța că acesta se va potoli.

Citește și: VIDEO- UN AN DE RĂZBOI- dezastre, ravagii și zeci de mii de vieți pierdute

Românul în vârstă de 50 de ani a fost oprit de oamenii legii și arestat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în familie sub formă gravă îm prezența minorilor și a fost dus la închisoarea Don Bosco, acolo unde urmează să fie audiat.

Românul, care se afla deja sub influența băuturilor alcoolice, spărgea totul în jur

Conform spuselor româncei și ale fiicelor sale, care se aflau în casă în timpul scenelor violente, bărbatul, după ce s-a îmbătat bine, i-ar fi cerut soției să meargă să-i mai cumpere bere.

Atunci când femeia a refuzat, individul a început să țipe la cei prezenți, lovind și spărgând tot ce i-a ieșit în fața ochilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Un copil de șase ani s-a dus cu o armă încărcată la școală. Mama acestuia a fost arestată după ce băiatul ar fi amenințat o colegă

Mai apoi, bărbatul a luat un scaun din lemn, pe care mai întâi l-a lovit puternic de masă și apoi i-a cărat lovituri soției sale folosindu-se de arma improvizată.

Citește și: Paradă de coșmar la Phenian. Armele nucleare de care nimeni nu știa, pregătite de atac (VIDEO)

Românca a fost transportată de urgență la spital, iar după ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, a fost externată cu prognostic de 10 zile de îngrijiri medicale din cauza vânătăilor de la cotul stâng.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si