Aerul curat, linistea si splendoarea naturii inghetate atrag ca un magnet turistii care vor sa se bucure de farmecul naturii. Peisajele de poveste iti incanta privirea la fiecare pas. La primele ore ale diminetii acest grup se pregateste sa plece in drumetie in Muntii Cindrel. Pentru o parte dintre ei este pentru prima data cand incearca o astfel de experienta.

Ghidul urmareste atent felul in care este echipat fiecare participant si le oferta cateva sfaturi inainte de a pleca pe traseu.

Plecarea se face din Marginimea Sibiului, in apropierea satului Sibiel. Traseul este usor si poate fi accesat chiar si de incepatori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Familia a permis tuturor să o vadă pentru ultima dată pe Gabi Rîpan, tânăra moartă în accidentul de la Cluj

Drumetia de 6 ore se face sub coordonarea unui ghid presionist, cu echipament adecvat si pauze dese.

Pentru aceste excursii inedite vin turisti din toate colturile lumii.

Specialistii au recomandari pentru cei care abia au descoperit provocarea trekingului.

Nelipsite trebuie sa fie parazapezile.

Astfel de drumetii sunt organizate periodic de profesionisti.

Pentru un echipament complet preturile incep de la 1000 de lei si pot ajunge la 5000 de lei, in functie de calitate si marca aleasa. Dar cel mai important pentru participanti este sa respecte muntele si sa se distreze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si