Cozi infernale au fost filmate în stațiunile de la munte luate cu asalt de turiști. La Rânca, s-a stat ore întregi în trafic, pe Valea Prahovei la fel, dar aici nervii au explodat și șoferii s-au luat la bătaie. La Cavnic, oameni din toate colțurile țării au trăit experiențe unice. Dezamăgirea a fost simțită doar în Poiana Brașov unde vremea caldă a topit zăpada, iar pârtiile s-au umplut de pietre și noroi.

Nervi în trafic

Scenele sunt filmate în Poiana Țapului, pe Drumul Național 1, unde s-a circulat bară la bară. O cameră de bord a surprins momentul în care mai mulți indivizi, printre care și o femeie, se iau la bătaie în plină stradă. Conflictul ar fi pornit după ce unul dintre șoferi ar fi forțat ieșirea de pe un drum lateral pe șoseaua națională.

Citeste si: Imagini cu turista căzută în gol în munții Bucegi. Salvamontiștii au intervenit de urgență

Și drumul din stațiunea Rânca a devenit infernul șoferilor care au dat să se întoarcă acasă după sejurul petrecut aici, dar și al celor ce au plecat duminică spre stațiune. S-au lovit unii de alții într-un ambuteiaj imens ce a ținut mașinile în loc ore la rând.

Și pârtia a fost plină de lume.

Cu mic, cu mare pe pârtie

Copiii s-au bucurat din plin de zăpadă:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- De unde ești?
- Satu Mare. Am venit cu mami pentru că e sportul meu preferat!

Nebunie a fost și în Parcul de Distracție! Turiștii au venit din toate colțurile țării să trăiască aventura la maxim.

Citeste si: Alertă meteo de vreme rea. Cod galben de viscol în 22 de județe

Monitorii de schi s-au luat la trântă cu vitregia vremii care a fost inamicul schiorior. Înarmați cu lopeți, au urcat în zonele mai înalte ca să aducă zăpadă pe pârtie. Doar că zbaterea lor a fost în zadar, căci iată cum arăta astăzi peisajul.

Doar cei mai experimentați schiori au răzbit în asemenea condiții.

Citeste si: Stațiunea Sinaia, supraaglomerată în zona stației telegondolei

Mulți au regretat lipsa zăpezii

În lipsa zăpezii, turiștii s-au plimbat prin stațiune, apoi au făcut câte un popas prin restaurante sau la bowling. Iar spre seară, cei mai mulți s-au întors spre case.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si