Sobolani, porci, caini si pisici.... Raiul lor e aici: in Floresti, munti de gunoaie ameninta sa schimbe relieful Romaniei!

- Unde le mai puneti? Oriunde, nu conteaza! La mine in curte nu le mai pot tine! Din pacate la noi se face focar de infectie, asa ceva nu se mai poate!

Cea mai mare comuna din Romania cu cea mai mare populatie de langa oras, are cele mai multe deseuri in strada!  

-De nedescris, foarte urat.
Se umple Florestiul de sobolani.

Aceasta strada din Floresti s-a transformat in groapa de gunoi a localitatii. De mai bine de sase saptamani masinile de salubritate nu au mai ajuns in aceasta zona, iar tonele de deseuri blocheaza deja accesul masinilor.

Miroase a boala la orice pas! Cel mai tare oamenii se tem pentru copii!

-Sobolani, caini... Nu vin copilasii la scoala ca se tem de caini cand trebuie de acolo sa vina la scoala. Trebuie sa venim dupa ei ca nu avem cum sa ii lasam

Primaria a amplasat mai multe table care interzic depozitarea deseurilor in zona, insa localnicii le ignora. Isi aduc rastoarna pungile de gunoaie pe furis, ca sa nu fie amendati! In urma lor, apar flamanzi porcii!  

- Noaptea le arunca. Nu au ce sa faca, unde sa le arunce? Pe apa?

Muntii de resturi, peturi si mizerie cresc de la o zi la alta! Tone de gunoaie blocheaza accesul la garaje, intrari in blocuri si troturare.


-Trebuie sa ocoliti aici. Nu puteti trece pe trotuar. Ce sa facem, ocolim daca e necesar. E normal sa fie asa? Chiar deloc nu-i normal. Ne facem de rusine pe aici.

Un prim pas spre rezolvarea problemei a fost facut. Firma de salubritate isi va relua activitatea in intregime prin marti, dar ramane de vazut unde vor fi duse deseurile. Asta pentru este nevoie de constructia unei rampe pentru depozitare.
Pana atunci, florestenilor li se cere... rabdare!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si