Suspectată pentru această acțiune de depozitare neaprobată este chiar Primăria Sectorului 1. Instituția riscă acum o amendă în valoare de cel puțin 100.000 de lei.

Pe lângă aceasta, mai există și alte sesizări legate de Primăria Sectorului 1, motiv pentru care în continuare comisarii se vor deplasa la sediul primăriei pentru efectuarea unui control.

Este vorba despre tone de deșeuri care zac în curtea Administrației Domeniului Public a Sectorului 1, una dintre instituțiile care ar trebui să se ocupe de salubrizarea în acest sector al Bucureștiului.

Cabluri, deșeuri de vegetație și reziduuri din construcții sunt doar câteva dintre deșeurile depozitate acolo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O elevă a fost lovită puternic pe trecerea de pietoni. Șoferul, un băiat de 18 ani, a fugit de la fața locului

Munții de deșeuri sunt rezultate din demontarea spațiilor comerciale din stațiile de metrou

În urmă cu aproximativ un an, la vremea în care autoritățile au hotărât demolarea spațiile comerciale amplasate în stațiile de metrou, deșeurile rezultate din această pricină au fost transportate chiar cu girul Primăriei Sectorului 1, dezvăluie comisarii Gărzii Naționale de Mediu. 

În acea perioadă, Primăria Sectorului 1 nu avea un contract cu o firmă de salubrizare și implicit nu avea acces la gropile de gunoi. 

Locuitorii din aceea zonă au fost deranjați de prezența deșeurilor, la fel și angajații ADP, astfel încât au făcut mai multe sesizări la Garda Națională de Mediu. Comisarii au ajuns în curtea ADP în această dimineață, au făcut fotografii, au verificat documente și urmează să aplice sancțiuni și să comunice rezultatul anchetei în doar câteva zile.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești, morți după ce au căzut de la etajul 10, a fost decăzută din drepturile părintești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si