Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Pofticioșii se pot bucura de gustul mustului în Parcul Naţional din București

„Mirosul mustului proaspăt, dar și al preparatelor tradiționale s-au răspândit în Parcul Național din Capitală. Alături de mine este Nicolae Ciobanu care ne va spune mai multe informații despre tot ce a pregătit aici. Cu ce preparate îi surprindeți pe cei care vor veni aici?”

Nicolae Ciobanu, organizator: „Vă așteptăm la intrare în Parcul Național cu o pastramă de berbecuț la ceaun. Avem pe grătar cârnăciori picanți, pastramă, cârnați de oaie cu porc, pastramă la tavă, mămăligă ciobănească, bulz ciobănesc. Îi așteptăm în număr cât mai mare, pentru că avem evenimentul pastramei și a mustului.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:   „Tocmai de asta aș vrea să ne îndreptăm către zona msutului. De ce v-ați gândit să faceți un festival al mustrului aici, în Capitală?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nicolae Ciobanu, organizator: „Pentru că este must, acum este recolta mustului, este recolta pastramei. După 1 septembrie este bună pastrama și mustul. Ca să mănânce toată lumea pastramă tradițională și să bea un pahar de must de la mama lui, de la Vrancea. Mustul este de la Vrancea. Așteptăm lumea să vină și să deguste.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Au fost oameni care v-au vizitat în această dimineață?”

Nicolae Ciobanu, organizator: „Da, încă de dimineață ne întrebau când se deschide. Îi așteptăm în număr cât mai mare să vină la acest eveniment, la târgul tradițional autentic.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si